Blogs laten schrijven

Zakelijk bloggen levert je heel wat op. Maar het kost ook tijd. Veel tijd. Zeker als je geen schrijver bent. Zie maar weer eens wekelijks inspiratie en motivatie te vinden voor het schrijven van een nieuw blogartikel. Je bent er zo een paar uur zoet mee. Overweeg om je blogartikelen te laten schrijven door professionals om tijd te besparen en de kwaliteit te waarborgen.

Waarom uitbesteden?

Maak het jezelf makkelijk: laat je blogposts door ons schrijven. We hebben voor een verscheidenheid aan branches en doelgroepen geschreven, wat ons uniek maakt in vergelijking met andere bedrijven. Ben je benieuwd naar specifieke branches waarvoor we hebben geschreven? Vraag gerust naar voorbeelden of case studies.

Zakelijk bloggen is een belangrijk ingrediënt van je contentmarketingmix. Zet jouw bedrijf neer als autoriteit in je vakgebied en bouw als merk een band op met je doelgroep door in blogartikelen jouw kennis te delen. Dit niet alleen: zakelijk bloggen zorgt ook voor meer bezoekers op je website en heeft een positief effect op je vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Het schrijven van je blog: hoe pakken we dat aan?

Voor we aan de slag gaan met het schrijven van jouw blogartikelen, doen wij eerst een doelgroeponderzoek en zoekwoordenonderzoek. Deze stappen helpen ons te begrijpen wat jouw doelgroep beweegt. Onze ervaren schrijvers creëren vervolgens content die echt resoneert, gebruikmakend van de juiste zoekwoorden voor optimale vindbaarheid. Wij waarborgen de authenticiteit van de content en gebruiken we tools om plagiaat te voorkomen.

Door blogartikelen te laten schrijven, kun je je concentreren op andere aspecten van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor boeiende en SEO-geoptimaliseerde content.

Geen AI: alleen puur vakmanschap

In een tijd waarin automatisering en artificiële intelligentie (AI) de overhand nemen, blijven wij trouw aan de kunst van het handmatig schrijven. Bij ons geen AI-gedreven content die ziel en authenticiteit mist. Nee, wij geloven in het ouderwetse handwerk. Ons team bestaat uit vakbekwame schrijvers die elk woord, elke zin en elk blogartikel met zorg en aandacht creëren.

Het laten schrijven van blogartikelen door ons team betekent dat je altijd verse en relevante content hebt om je publiek te engageren.

Echte mensen, echte teksten

Bij ons komt er echt vakmanschap kijken bij het schrijven van blogs. Dit betekent niet alleen dat we kwalitatief hoogwaardige content leveren, maar ook dat elk stuk dat we produceren uniek, authentiek en op maat gemaakt is voor jouw doelgroep.

We zijn van mening dat deze menselijke aanraking, deze passie en expertise, het verschil maakt en een onmiskenbare waarde toevoegt die machines simpelweg niet kunnen repliceren.

Wat kost het laten schrijven van een blogpost?

Wat het laten schrijven van een blogpost kost? Dat is afhankelijk van veel factoren. Lever je zelf de input aan of moeten wij hiernaar op zoek? Hoeveel woorden telt een blogartikel en hoe frequent wil je posten? We bieden flexibele pakketten aan, waaronder eventuele abonnementsmodellen voor regelmatige blogposts.

Afhankelijk van je behoeften kunnen er ook extra kosten zijn voor afbeeldingen, infographics of andere multimediabronnen. Voor correcties en feedback hanteren we een open communicatieproces, waardoor je altijd tevreden bent met het eindresultaat.

Contact opnemen

Laten we samenwerken om jouw merk de zichtbaarheid te geven die het verdient. Laat je info achter; we bellen binnen 2 uur.

  Ik wil meer weten over:

  Veel gestalde vragen

  1. Wat onderscheidt jullie van andere blogschrijfbedrijven?
  Daar waar collega’s alleen teksten schrijfven, besteden wij eerst veel aandacht aan doelgroeponderzoek en zoekwoordenonderzoek, om blogs optimaal af te stemmen op jouw doelgroep.

  2. Voor welke specifieke branches of doelgroepen hebben jullie geschreven?
  We hebben ervaring met een breed scala aan branches, van technologie tot gezondheidszorg en alles daartussenin. Neem contact met ons op voor specifieke voorbeelden uit jouw specifieke sector. Enkele voorbeelden zijn: retail, techniek, zakelijk dienstverleners, enzovoorts.

  3. Hoe gaat het doelgroeponderzoek en zoekwoordenonderzoek in zijn werk?
  We analyseren de markttrends, identificeren de behoeften van je doelgroep en onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw business om zo de beste content voor uw lezers te creëren.

  4. Hebben jullie voorbeeldblogs of case studies beschikbaar?
  Zeker, op aanvraag kunnen wij succesverhalen en voorbeeldblogs delen die we hebben gerealiseerd.

  5. Hoe lang duurt het gemiddeld om een blogpost te schrijven?
  De doorlooptijd is afhankelijk van de complexiteit en lengte van de blogpost, maar gemiddeld nemen we 5-7 werkdagen voor een volledig onderzocht en goed geschreven artikel.

  6. Bieden jullie abonnementen of pakketten aan voor regelmatige blogposts?
  Ja, we hebben verschillende pakketten en abonnementen beschikbaar voor klanten die regelmatig content nodig hebben. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en details.

  7. Hoe ervaren zijn jullie schrijvers?
  Ons team bestaat uit professionele schrijvers met meer dan 25 jaar ervaring in diverse branches. Ze zijn getraind in SEO, doelgroepgericht schrijven en hebben een passie voor het creëren van boeiende content.

  8. Zijn er mogelijkheden voor correctierondes?
  Absoluut. Elke blogpost gaat door minstens één revisieronde waarin jij feedback kunt geven. Tevredenheid staat voorop.

  9. Zijn er extra kosten voor afbeeldingen of andere multimediabronnen?
  Dit hangt af van het specifieke pakket dat u kiest. Sommige pakketten bevatten multimedia, terwijl andere een aparte prijs hebben voor deze toevoegingen. Onze bedrijfsfotograaf kan zelfs unieke foto’s schieten die het verhaal van jouw bloposts ondersteunt en versterkt. Neem contact op voor de tarieven m.b.t. bedrijfsfotografie.

  10. Hoe waarborgen jullie de originaliteit van de content?
  We maken gebruik van geavanceerde plagiaat-detectietools en elke post wordt grondig gecontroleerd om te verzekeren dat het 100% origineel en plagiaat-vrij is.

  11. Hoe flexibel zijn jullie met wijzigingen in de content?
  We begrijpen dat bedrijfsbehoeften kunnen veranderen. Daarom zijn we flexibel in het verwerken van wijzigingen, zowel tijdens het schrijfproces als na het voltooien van de blogpost.

  12. Verzorgen jullie ook de SEO-optimalisatie van de blogpost?
  Zeker! SEO-optimalisatie is een integraal onderdeel van onze service. Wij leveren ook de metatags en alt-teksten, en geven advies over de interne linkbuilding.