Blogs laten schrijven

Zakelijk bloggen levert je heel wat op. Maar het kost ook tijd. Veel tijd. Zeker als je geen schrijver bent. Zie maar weer eens wekelijks inspiratie en motivatie te vinden voor het schrijven van een nieuw blogartikel. Je bent er zo een paar uur zoet mee.

Maak het jezelf makkelijk: laat je blogposts door ons schrijven. Er is praktisch geen branche of doelgroep waarvoor we nog niet hebben geschreven.

Zakelijk bloggen is een belangrijk ingrediënt van je contentmarketingmix. Zet jouw bedrijf neer als autoriteit in je vakgebied en bouw als merk een band op met je doelgroep door in blogartikelen jouw kennis te delen. Zakelijk bloggen zorgt ook voor meer bezoekers op je website en heeft een positief effect op je vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Het schrijven van je blog: hoe pakken we dat aan?

Voor we aan de slag gaan met het schrijven van jouw blogartikelen, doen we het liefst eerst doelgroeponderzoek en zoekwoordenonderzoek. Beide bieden handvatten om jouw doelgroep optimaal en efficiënt te bereiken. Door te schrijven over wat hen beweegt en de woorden te gebruiken waarop je gevonden wilt worden.

Wat kost het laten schrijven van een blogpost?

Wat het laten schrijven van een blogpost kost? Dat is afhankelijk van veel factoren. Lever je zelf de input aan of moeten wij hiernaar op zoek? Hoeveel woorden telt een blogartikel en hoe frequent wil je posten? Deze en andere zaken bepalen de prijs voor het laten schrijven van je zakelijke blogposts.

We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Laat je gegevens achter. Wij bellen je binnen 2 uur terug.

    Ik wil meer weten over: