Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven is een slimme zet voor elke ondernemer want het biedt enorme voordelen. Het biedt een platform om kennis te delen en autoriteit op te bouwen als thought leader.

Waarom bloggen?

Blogs zijn een onmisbaar onderdeel van je contentstrategie. Consistent blogs schrijven en een complete customer journey (klant reis) bestrijken kost tijd, vereist schrijfvaardigheid en kennis van SEO.

Door regelmatig waardevolle en relevante content te publiceren, versterk je je merk, vergroot je je online zichtbaarheid en bouw je een loyale klantenkring op. Bovendien verbetert bloggen je positie in Google, waardoor potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden via zoekmachines.

Waarom blogs laten schrijven?

Laat je blogartikelen schrijven door professionals, bespaar je niet alleen tijd. Zo krijg je hoogwaardige content die je merk versterkt, je doelgroep aanspreekt en klanten aantrekt. Terwijl wij periodiek zorgen voor boeiende en SEO-geoptimaliseerde blogartikelen, kun jij je concentreren op andere aspecten van je bedrijf.

Blogs laten schrijven door professionele tekstschrijver

Blogs laten schrijven en Google (SEO)

Je blogs worden meteen geoptimaliseerd voor zoekmachines. Onze professionele tekstschrijvers zijn experts in SEO. Ze weten hoe ze content moeten schrijven die goed scoort in Google, zodat nieuwe bezoekers en potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je een schrijfopdracht bij ons neerlegt, beginnen we niet zomaar te schrijven. Eerst voeren we een doelgroeponderzoek en een zoektermenonderzoek uit. Deze stappen helpen ons te begrijpen wat jouw doelgroep beweegt en wat ze echt nodig hebben.

Ons team schrijft vervolgens content die naadloos aansluit op de vraag en zoekintentie van de bezoeker, met de juiste zoektermen voor optimale vindbaarheid in Google.

Geen AI: alleen puur vakmanschap

In een tijd waarin AI steeds meer voeten aan de grond zet, blijven wij trouw aan de kunst van het handmatig schrijven. Ons team bestaat uit vakbekwame schrijvers die elk woord, elke zin en elk blogartikel met zorg en aandacht creëren. Laat je blogartikelen door ons schrijven en krijg altijd relevante en kwalitatieve content voor je doelgroep.

Voor wie schrijven wij?

Ongeacht de branche waarin je actief bent, kun je door ons boeiende en inhoudelijk sterke blogs laten schrijven. Wij schrijven blogs voor zowel B2B- als B2C-bedrijven. Onze vloeiende teksten sluiten perfect aan bij de zoekintentie van je websitebezoekers en zijn volledig afgestemd op jouw tone of voice en merkidentiteit.

Wat kost blogs laten schrijven?

Wij bieden losse blogs aan voor een vaste prijs, maar ook abonnementen waarbij wij periodiek blogs voor je schrijven. Een standaard blogpost bevat gemiddeld 500 woorden en kost €100. Soms vragen onderwerpen om diepgaandere analyses, waardoor een blog tot wel 1200 woorden kan bevatten. Voor dit uitgebreide artikel betaal je nog steeds slechts €100.

Wij hanteren een vaste prijs per blog, zodat je niet extra betaalt als het schrijven meer tijd kost dan verwacht. Zo kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen.

Nog vragen?

Laat je gegevens achter; we bellen je binnen 2 uur terug.

  Ik wil meer weten over:

  Waarom klanten kiezen voor NEXD?

  • Snel online
  • 26 jaar ervaring
  • Website voor elk budget
  • 1500+ websites gebouwd
  • Alles van A tot Z geregeld

  Veel gestelde vragen

  1. Wat onderscheidt jullie van andere blogschrijfbedrijven?
  Daar waar collega’s alleen teksten schrijven, besteden wij eerst veel aandacht aan doelgroeponderzoek en zoekwoordenonderzoek, om blogs optimaal af te stemmen op jouw doelgroep.

  2. Voor welke specifieke branches of doelgroepen hebben jullie geschreven?
  We hebben ervaring met een breed scala aan branches, van technologie tot gezondheidszorg en alles daartussenin. Neem contact met ons op voor voorbeelden uit jouw specifieke sector. Enkele voorbeelden zijn: retail, techniek, zakelijk dienstverleners, enzovoorts.

  3. Hoe gaat het doelgroeponderzoek en zoekwoordenonderzoek in zijn werk?
  We analyseren de markttrends, identificeren de behoeften van je doelgroep en onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw business om zo de beste content voor lezers te schrijven.

  4. Hebben jullie voorbeeldblogs of case studies beschikbaar?
  Zeker, op aanvraag kunnen wij succesverhalen en voorbeeldblogs delen die we hebben gerealiseerd voor klanten.

  5. Hoe lang duurt het gemiddeld om een blogpost te schrijven?
  De doorlooptijd is afhankelijk van de complexiteit en lengte van de blogpost, maar gemiddeld nemen we 5-7 werkdagen voor een volledig onderzocht en goed geschreven artikel. Dit is inclusief het onderzoek naar de doelgroep en zoektermen.

  6. Bieden jullie abonnementen of pakketten aan voor regelmatige blogposts?
  Ja, we hebben verschillende pakketten en abonnementen beschikbaar voor klanten die regelmatig content nodig hebben. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en details.

  7. Hoe ervaren zijn jullie schrijvers?
  Ons team bestaat uit professionele schrijvers met meer dan 25 jaar ervaring in diverse branches. Ze zijn getraind in SEO, doelgroepgericht schrijven en hebben een passie voor het schrijven van boeiende content.

  8. Zijn er mogelijkheden voor correctierondes?
  Absoluut. Elke blogpost gaat door minstens één revisieronde waarin jij feedback kunt geven. Tevredenheid staat voorop.

  9. Hoe waarborgen jullie de originaliteit van de content?
  We maken gebruik van geavanceerde plagiaat-detectietools en elke post wordt grondig gecontroleerd om te verzekeren dat het 100% origineel en plagiaat-vrij is.

  10. Hoe flexibel zijn jullie met wijzigingen in de content?
  We begrijpen dat bedrijfsbehoeften kunnen veranderen. Daarom zijn we flexibel in het verwerken van wijzigingen, zowel tijdens het schrijfproces als na het voltooien van de blogpost.

  Heeft bloggen nog zin anno 2024?

  Ja! Bloggen uitbesteden is dé manier om jouw website een boost te geven en regelmatig nieuwe content te genereren. In 2024 blijft het schrijven van blogs belangrijk voor het up-to-date houden van je website en het genereren van traffic.

  Het schrijven van een goede blog kost tijd. Daarom kan het uitbesteden ervan aan een ervaren tekstschrijver waardevolle input bieden en laten zien hoe effectief blogs kunnen zijn. Als copywriting niet jouw sterke punt is of als je de tijd niet hebt om regelmatig nieuwe content te creëren, neem dan contact op met een freelance tekstschrijver of specialist om blogs voor jouw bedrijf te laten schrijven.

  Het uitbesteden van bloggen aan freelance copywriters kan jouw website helpen om een boost te krijgen en ervoor zorgen dat jij goede content aan jouw doelgroep presenteert. Een ervaren tekstschrijver kan jouw input omzetten in betaalbare en goed geoptimaliseerde blogs die jouw vindbaarheid in zoekmachines verbeteren. Door maandelijks een goede blog te laten schrijven, blijf je altijd up-to-date in jouw branche.