Professionele website laten maken

Ben je klaar voor een website die echt resultaat oplevert? Ons team van webdesigners, SEO-specialisten, ontwikkelaars en contentexperts met één doel: het maken van websites die de kassa laten rinkelen.

Met meer dan 26 jaar ervaring in het maken van professionele websites, staan wij klaar om jouw nieuwe website te ontwikkelen. Wij bieden twee soorten websites aan:

Klanten hebben ons beoordeeld:

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.9/5.0

1. Standaard website

Voor de ondernemer die snel een nieuwe website nodig heeft. Ideaal voor mkb, starters of zzp’ers. Eenvoudig, professioneel en snel geleverd. Voor als je vliegensvlug een gebruiksvriendelijke en professionele website nodig hebt, voor een vriendelijke prijs.

[Ontdek meer over onze standaard websites]

2. Maatwerk website

Voor bedrijven waarbij de website een verlengstuk is van hun sales- en marketingstrategie: een website met hoge posities in Google, geoptimaliseerd voor conversie, ontworpen voor een optimale gebruikerservaring (UX) en het aantrekken van leads en klanten. Puur maatwerk van het hoogste niveau.

Met een maatwerk website krijg je niet alleen een website, maar ook een compleet optimalisatietraject voor betere vindbaarheid en conversie. Wij blijven na de livegang nog maandenlang sleutelen aan je website, om met behulp van data, gebruikersgedrag en heatmaps, je website verder te optimaliseren.

Daarnaast kunnen wij een contentmarketingstrategie ontwikkelen gebaseerd op de klantreis (customer journey), en periodiek blogs schrijven om je doelgroep van de beste content te voorzien en meer bezoekers naar je website te trekken.

[Ontdek meer over onze maatwerk websites]

Wat onze klanten zeggen

willem-paul

~Willem-Paul Koenen
Bevlogenverf

“Met uitstekende begeleiding en hele creatieve inzichten kwam het tot een prachtig resultaat. We kijken terug op een succesvolle samenwerking en zijn onder de indruk van het resultaat!”

Klantbeoordeling
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 sterren

~Karima Amekloul
AppartementHurenIbiza.nl

Onze verkopen via de website zijn gestegen met ruim 70% door onze online strategie grondig te laten optimaliseren. Wij hebben nu meer huuropbrengsten met minder moeite. Geweldig!

Klantbeoordeling
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 sterren

~Eyup Bardakci
KervanSaray

“Ik heb na tevredenheid een compleet nieuwe website laten maken. Het proces verliep professioneel, efficiënt, en de website werd precies zoals ik hem voor ogen had. Heel tevreden!”

Klantbeoordeling
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 sterren

Onze aanpak bij het maken van jouw website

We starten met een vrijblijvend gesprek om jouw doelen te verkennen. Daarna duiken we dieper in de strategie, het ontwerp en de uitvoering. We schetsen samen een helder plan, bouwen de website stap voor stap en optimaliseren deze na de lancering op basis van gebruikersdata.

Onze aanpak bestaat uit:

 1. Grondige doelgroepanalyse
  We onderzoeken wat jouw doelgroep echt nodig heeft, zodat de website perfect aansluit bij hun wensen en behoeften. Dit is waar een website over gaat namelijk: jouw doelgroep.
 2. Uitgebreid zoektermenonderzoek
  We identificeren welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt, zodat we de website kunnen optimaliseren voor betere vindbaarheid.
 3. Doordacht ontwerp
  We creëren een ontwerp waarin design en gebruiksvriendelijkheid hand in hand gaan.
 4. Pakkende content en webteksten
  We schrijven webteksten, blogs en andere content op basis van de doelgroepanalyse en het zoektermenonderzoek.
 5. Continue monitoring en optimalisatie
  We verbeteren de website maandelijks met behulp van heatmaps en A/B-testen, zodat de website elke maand nog beter presteert in Google en sales dan de maand ervoor.

Deze aanpak zorgt ervoor dat jouw website niet alleen aantrekkelijk is voor je doelgroep, maar ook effectief is in het bereiken van de gestelde conversiedoelen.

Technologie achter onze succesvolle websites

Wij maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals WordPress, JavaScript, HTML5, CSS3, SSL-certificaten, Mach, WooCommerce en Shopify. Daarnaast zorgen we voor responsive webdesign zodat je website optimaal functioneert op elk apparaat.

Wat zijn de kenmerken van een professionele website?

Een professionele website onderscheidt zich door:

 • Professionele bedrijfsfotografie
 • Overtuigende copywriting
 • Conversie-optimalisatie
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Strategisch ontwerp
 • Performance
 • Onderhoud
 • SEO

Deze elementen zorgen samen voor een website die niet alleen bezoekers aantrekt, maar ze ook vasthoudt en omzet in klanten.

Waarom kiezen voor ons als je een website wilt laten maken?

Goedkopere alternatieven kunnen een basiswebsite bouwen, maar wij creëren websites die daadwerkelijk converteren. Met ons investeer je in een strategie die je bedrijf online versterkt.

Wat onze klanten zeggen

peter-mink

~Peter Mink
Tocius Sport

“Als startende ondernemer was ik op zoek naar een professionele website die mijn visie en diensten op de juiste manier kon weergeven. Ik ben erg blij met het eindresultaat! Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke lancering verliep het proces vlot en transparant. De teksten goed geschreven, en afgestemd op onze doelgroep. Ik ben zeer tevreden over het eindproduct en zou NEXD Media zeker aanbevelen!”

Klantbeoordeling
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 sterren

allroundsecurityservice

~Zohrab
Allround Security Service

“Dit bureau heeft een geweldige klus geklaard met het ontwerpen en implementeren van onze nieuwe bedrijfswebsite. Ze waren uiterst professioneel. Ze namen ruim de tijd om ons bedrijf te begrijpen en de website ziet er fantastisch uit, is gebruiksvriendelijk. Bedankt voor het buitengewone werk!”

Klantbeoordeling
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 sterren

alfred-dunnink

~Alfred Dunnink
Dunnink Dienstverlening

“De website is mooi vormgegeven en gebruiksvriendelijk. Ik ben zeer tevreden over het eindproduct en zou NEXD Media zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare partner voor hun online aanwezigheid!”

Klantbeoordeling
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 sterren

Wat kost een website laten maken?

De kosten hangen af van je verwachtingen en budget. Wij bouwen professionele websites, inclusief onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie. Dit verdien je terug door verhoogde zichtbaarheid en klantconversies.

Standaard website

Vanaf € 795,-
Maandelijks € 15,00

Meer weten over standaard website

Maatwerk website

Vanaf € 3.475,-
Maandelijks € 45,00

Meer weten over maatwerk website