Professionele website laten maken

Is je huidige website een kostbaar project waar je veel in hebt geïnvesteerd, maar dat nauwelijks resultaat oplevert? Je bent niet de enige met dit probleem.

Wij spreken dagelijks ondernemers die zich in deze situatie bevinden. En het goede nieuws: wij kunnen je helpen.

Veelgehoorde klachten over websites zijn:

 • “Mijn website wordt nauwelijks gevonden in zoekmachines.”
 • “De bezoekers van mijn site ondernemen geen acties.”
 • “Ik krijg geen nieuwe klanten via mijn zakelijke website.”

Een visueel aantrekkelijke website is niet altijd voldoende. Het belangrijkste is dat de website bezoekers aantrekt, vasthoudt en converteert naar klanten. Dat is precies waar de focus op ligt wanneer wij jouw zakelijke website maken.

Een website met resultaat: dit heb je nodig

Om in deze digitale tijd succesvol te zijn, is meer nodig dan alleen een ‘mooie’ website. Met onze kennis en ervaring bouwen wij een website voor jou die:

 • Aantrekkelijk is voor jouw doelgroep;
 • Bezoekers betrokken houdt;
 • Ervoor zorgt dat ze de gewenste acties ondernemen;
 • Uiteindelijk leidt tot conversie.

Onze aanpak tot succesvolle websites

Benieuwd hoe we dit aanpakken? Dit is wat je mag verwachten als wij jouw nieuwe website maken:

 1. Grondige doelgroepanalyse;
 2. Uitgebreid zoektermenonderzoek;
 3. Een doordacht ontwerp gericht op gebruiksvriendelijkheid;
 4. Aantrekkelijke en pakkende content schrijven, of die van jou verder verbeteren;
 5. Continue monitoring en optimalisatie van prestaties.

Wil je niet zomaar een website, maar eentje die bezoekers, leads en klanten oplevert? Kortom: een website die de kassa laat rinkelen? Dan heb je een professionele converterende website nodig. Maar wat maakt een website nu echt professioneel?

Professionele vs. gewone website

Een website is onmisbaar. Maar niet elke website is van dezelfde kwaliteit. Wat onderscheidt een professionele website van een standaardwebsite?

Kenmerkende elementen van een professionele website:

 • Conversie-optimalisatie: Professionele websites zijn niet alleen gericht op het aantrekken van bezoekers, maar ook op het omzetten van deze bezoekers in leads of klanten. Dit doen we met duidelijk geplaatste call-to-action-knoppen, overtuigende content en een efficiënte salesfunnel. We gebruiken analysetools om het gedrag van bezoekers te bestuderen en de website hier op aan te passen om conversie verder te verhogen.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Intuïtieve navigatie en heldere calls-to-action maken het makkelijk voor bezoekers om de gewenste actie te ondernemen.
 • Bedrijfsfotografie: Professionele fotografie geeft niet alleen een gezicht, maar brengt ook bezieling in een website. Bedrijfsfotografie is daarom onmisbaar op een zakelijke website.
 • Performance: De website laadt snel en heeft sterke beveiliging om gebruikersgegevens te beschermen.
 • Onderhoud: Professionele websites worden regelmatig bijgewerkt en geoptimaliseerd op basis van feedback en gebruikersdata.
 • Ontwerp: Een professionele website heeft een kwalitatief en consistent design dat perfect functioneert op alle apparaten, van desktop tot mobiel.
 • SEO: Professionele websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor ze beter vindbaar zijn.

Waar veel WordPress websitebouwers gebruikmaken van standaard templates, is een professionele website puur maatwerk, specifiek afgestemd op bedrijfsdoelen. Een goede zakelijke website biedt een unieke ervaring voor bezoekers, waarbij conversie centraal staat.

Geoptimaliseerd voor conversie: wat betekent dat?

Conversieoptimalisatie richt zich op het motiveren van bezoekers om actie te ondernemen, zoals het invullen van een contactformulier of aankopen. Door middel van A/B-testen, duidelijke call-to-actions en een intuïtieve navigatie verhogen we de conversie. Afhankelijk van jouw doelen en doelgroep bieden we een strategie op maat om het beste uit je website te halen.

Technologie achter onze succesvolle websites

Bij het creëren van effectieve websites maken wij gebruik van geavanceerde technologieën en platformen. Onze keuzes zijn gebaseerd op de specifieke behoeften van het project en wensen van de klant.

Gebruikte technologieën en platformen:

 1. Content Management Systemen (CMS): Wij zijn gespecialiseerd in populaire CMS-platformen zoals WordPress, waardoor klanten eenvoudig hun eigen website kunnen beheren zonder technische kennis. Met zo’n systeem kun je gemakkelijk zelf pagina’s toevoegen, teksten wijzigen en afbeeldingen uploaden, allemaal via een gebruiksvriendelijke interface.
 2. Interactieve webtechnologieën: Voor het creëren van dynamische en interactieve website-elementen maken we gebruik van JavaScript, HTML5, CSS3 en aanverwante bibliotheken en frameworks.
 3. Beveiligingstechnologieën: Om websites veilig te houden, implementeren we SSL-certificaten, firewall-oplossingen en regelmatige veiligheidsupdates.
 4. E-commerce platformen: Voor webshops gebruiken we betrouwbare e-commerce oplossingen zoals WooCommerce, Shopify of Magento, afhankelijk van de behoeften van het project.
 5. Responsive webdesign: Hiermee zorgen we ervoor dat websites er perfect uitzien en functioneren op elk apparaat, van desktop tot mobiel.

Gemakkelijk beheer voor klanten

CMS’en als WordPress zijn populair vanwege het gebruiksgemak. Hierdoor kun jij als klant eenvoudig je website zelf onderhouden, pagina’s aanmaken en teksten bewerken.

Wat kost een website laten maken?

Dat ligt eraan wat je verwacht van je website. Wij bouwen professionele websites op maat. Daar komt veel bij kijken. Onderzoek, ontwerpen, ontwikkelen en creëren. En vervolgens beheren, onderhouden én optimaliseren. Maar die verdien je dubbel en dwars terug door verhoogde online zichtbaarheid en klantconversies.

Waarom kiezen voor ons boven goedkope of doe-het-zelf opties

Goedkopere alternatieven kunnen wellicht een basiswebsite voor je bouwen, maar het ontwikkelen van een website die daadwerkelijk converteert is een intensief traject dat maanden tot zelfs jaren in beslag kan nemen.

Onze expertise ligt in diepgaand begrip van gebruikersgedrag en het toepassen van bewezen strategieën die leiden tot verhoogde klantbetrokkenheid en conversie. Onze specialiteit is het creëren van conversie-geoptimaliseerde websites. Met ons investeer je in een strategie die je bedrijf versterkt.

Jouw nieuwe website maken: onze aanpak

We starten met een vrijblijvend gesprek om jouw doelen te verkennen. Overtuigd van onze expertise? Dan duiken we dieper in de strategie, het ontwerp en de uiteindelijke uitvoering. Samen schetsen we een helder “plan de campagne” gebaseerd op jouw doelstellingen.

We denken na over essentiële elementen en functionaliteiten voor je website. Eenmaal het ontwerp op papier gezet en volledig naar wens, beginnen we met bouwen. Stap voor stap komt je website tot leven, vooral als deze verrijkt wordt met de juiste content, zoals beeld en tekst.

Tevreden met het resultaat? Dan vieren we de lancering van je nieuwe website – uiteraard met taart en bubbels. Maar na de lancering begint het pas echt: optimalisatie na live-gang is waar de echte waarde ontstaat.

Het echte werk begint pas zodra je website live gaat

Na de live-gang van je website begint pas het echte werk. In de post-lancering fase verzamelen en analyseren we bezoekersdata om je site te verbeteren. We monitoren zaken zoals bezoekersaantallen, hun gedrag, bounce- en conversiepercentages en analyseren we gedrag middels heat-maps.

Met deze inzichten optimaliseren we de gebruikerservaring, conversie en SEO. Wil jij ook een website die maand in, maand uit zorgt voor meer bezoekers, leads en klanten? Onze vingers jeuken om voor jou aan de slag te gaan.

Wie zijn wij?

Een stelletje vakidioten met elk zijn eigen expertise. Die tegelijkertijd allround genoeg zijn om elkaar vlijmscherp te houden. SEO-specialisten, webdesigners en -bouwers, SEO- en conversiecopywriters en contentspecialisten. Allemaal onder één dak en met hetzelfde doel: websites maken die geld in je laatje brengen.

Ben je klaar voor een website die echt resultaat oplevert? Dit zijn onze paketten:

Laat je info achter; we bellen binnen 2 uur!

  Ik wil meer weten over:

  Veel gestelde vragen

  1. Wat bedoelen jullie precies met “geoptimaliseerd voor conversie”?
  Onder ‘geoptimaliseerd voor conversie’ verstaan we het aanpassen van design, inhoud en gebruikerservaring van de website om bezoekers aan te moedigen een gewenste actie te ondernemen, zoals een aankoop doen of zich inschrijven voor een nieuwsbrief.

  2. Hoe onderscheidt een professionele website zich van een gewone website?
  Een professionele website heeft een op maat gemaakt ontwerp en maakt dus geen gebruik van standaard templates of zogenaamde thema’s. Uiteraard sluit de nieuwe website volledig aan bij jullie huisstijl en als wij de teksten schrijven voor jullie website, sluit ook de tone of voice van de teksten naadloos aan bij de manier waarop jullie communiceren met jullie klanten.

  Daarnaast houden we rekening met verwachtingen van jullie potentiële klanten, zodat die zich snel wegwijs kunnen maken in jullie website. De bezoeker staat centraal, de website wordt als het ware “om de bezoeker heen gebouwd”.

  3. Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor het ontwerpen en lanceren van de website?
  De gemiddelde doorlooptijd varieert per project, maar voor de meeste bedrijfswebsites ligt dit tussen de 4 tot 8 weken.

  4. Welke technologieën en platformen gebruikt u voor de ontwikkeling?
  We gebruiken diverse technologieën, waaronder WordPress, Drupal en maatwerkoplossingen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant.

  5. Hoe zorgen jullie ervoor dat de website mobielvriendelijk en responsive is?
  Wij gebruiken responsive designtechnieken om ervoor te zorgen dat websites er goed uitzien en functioneren op alle apparaten, van desktops tot smartphones.

  6. Welke SEO-praktijken worden toegepast om de zichtbaarheid op zoekmachines te verbeteren?
  We integreren SEO-best practices vanaf het begin, waaronder zoektermenonderzoek, on-page optimalisatie en technische SEO.

  7. Hoe zit het met updates en onderhoud van de website?
  We bieden verschillende onderhoudspakketten aan, van maandelijkse check-ups tot uitgebreidere ondersteuning.

  8. Kan ik de website later eenvoudig uitbreiden of aanpassen als mijn bedrijf groeit of verandert?
  Ja, onze websites zijn schaalbaar en ontworpen om mee te groeien met jullie bedrijf.

  9. Wat kost het laten maken van een professionele website?
  De kosten voor jouw nieuwe website zijn sterk afhankelijk van de specificaties en functies die je nodig hebt. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

  10. Bieden jullie ook training of ondersteuning aan om het beheer van de site zelf te doen?
  Ja, we bieden trainingssessies aan voor klanten zodat ze hun website zelfstandig kunnen beheren. Sterker nog: bij oplevering van de website geven we persoonlijk een korte uitleg (als dat gewenst en mogelijk is), én krijg je toegang tot een serie video’s waarin we alle belangrijke zaken over het beheer van je nieuwe website uitleggen.

  11. Hoe wordt de veiligheid en de privacy van de website en zijn bezoekers gewaarborgd?
  We nemen veiligheid uiterst serieus en implementeren verschillende beveiligingsmaatregelen, waaronder SSL-certificaten, regelmatige back-ups en beveiligingsplugins.

  12. Welke case studies of voorbeelden van eerder werk kunnen jullie laten zien?
  Op onze portfoliopagina vind je verschillende voorbeelden van eerder werk dat we hebben opgeleverd.

  13. Hoe wordt de inhoud van de website (teksten, afbeeldingen, video’s) aangeleverd of geproduceerd?
  Klanten kunnen hun eigen inhoud aanleveren of gebruik maken van onze contentcreatiediensten.

  14. Wat is de betrokkenheid van mijn bedrijf tijdens het ontwikkelproces?
  Wij geloven in samenwerking en betrekken jullie bij elke fase van de ontwikkeling van jullie nieuwe website, van concept tot lancering.

  15. Welke garanties bieden jullie op het gebied van uptime, bugs en andere technische zaken?
  We garanderen een uptime van 99,9% en bieden binnen de eerste 3 maanden gratis bugfixes na lancering aan.