Website laten maken

Je hebt een bak tijd en geld in je website gestoken. Maar je haalt hier weinig tot geen nieuwe klanten uit. Bezoekers blijven weg. En bezoekers die de weg naar je website wel weten te vinden, doen niet wat je wilt.

Als ook jou dit bekend in de oren klinkt, ben je niet de enige. Wij horen dagelijks dit soort verhalen van ondernemers als jij. En belangrijker: wij lossen dit voor je op.

Als het over websites gaat horen we opvallend vaak dingen als:

  • “Mijn website wordt niet gevonden.”
  • “Bezoekers doen niks op mijn website.”
  • Mijn website levert mij geen nieuwe klanten en omzet op.”

Hoe gelikt je website er misschien ook uit ziet: als deze nauwelijks bezoekers trekt en je weinig tot geen nieuwe leads en klanten oplevert, heb je je geld weggegooid.

Geen zorgen. Er is geen man overboord. Wij maken een website voor je die als een magneet op je doelgroep werkt, bezoekers vasthoudt én hen laat doen wat jij wilt. 

Hoe, vraag je? In het kort door:

  1. Je doelgroep van haver tot gort te doorgronden (doelgroepanalyse).
  2. Gedegen zoektermenonderzoek en zoekmachineoptimalisatie (SEO).
  3. Een optimale gebruikservaring door slim ontwerp en een logische websitestructuur.
  4. Verleidelijke content die bezoekers prikkelt.
  5. Continue prestatiemonitoring en optimalisaties.

Wil je niet zomaar een website, maar eentje die bezoekers, leads en klanten oplevert? Kortom: een website die de kassa laat rinkelen?

Dan komen wij graag aan boord.

Wie zij zijn? Een stelletje vakidioten met elk zijn eigen expertise. Die tegelijkertijd allround genoeg zijn om elkaar vlijmscherp te houden. SEO-specialisten, webdesigners en -bouwers, SEO- en conversiecopywriters en contentspecialisten. Allemaal onder één dak en met hetzelfde doel: websites maken die geld in je laatje brengen.

Wat kost een website laten maken?

Dat ligt eraan wat je verwacht van je website. Wij bouwen professionele websites op maat. Daar komt veel bij kijken. Onderzoek, ontwerpen, ontwikkelen en creëren. En vervolgens beheren, onderhouden én optimaliseren. Natuurlijk vraagt dat om een investering. Maar die verdien je dubbel en dwars terug, anders dan de bodemloze put die je huidige website is.

Je nieuwe website maken: hoe pakken wij dat aan?

Eerst snuffelen we aan elkaar. We brainstormen over je ideeën. Wat wil je bereiken? En hoe kunnen wij dat realiseren? Geen zorgen. Dit gesnuffel is gratis en verplicht je tot niets.

Overtuigd van ons kunnen? Mooi. Dan hebben we het tijdens ons tweede gesprek hebben over zaken als strategie, ontwerp, ontwikkeling en realisatie. 

Tijdens de snuffelfase hebben we al geroken aan je doelen. Die vertalen we nu naar een ‘plan de campagne’. Dat omschrijft hoe je jouw doelstellingen kunt bereiken met je website. 

Wat heeft je website nodig qua elementen en functionaliteiten? Met dat in ons achterhoofd, pakken we pen en papier erbij. Als de bouwtekening tot in detail aan je wensen voldoet, gaan we bouwen. Nu komt je website langzaam maar zeker tot leven. Zeker als we deze hebben opgetuigd met content zoals afbeeldingen en tekst. 

Tevreden over het ontwerp en de invulling? Dan is het tijd om je website feestelijk te lanceren! Met taart en een glaasje bubbels erbij.

Het echte werk begint pas zodra je website live gaat

Na de livegang van je website zijn we niet klaar. Sterker nog: we beginnen pas.

Door gegevens over je bezoekers en hun gedrag te verzamelen en analyseren, gaan we je website optimaliseren. We houden belangrijke parameters in de gaten om te kijken wat goed gaat en wat (nóg) beter kan.

Zo kijken we naar zaken als het aantal nieuwe en terugkerende bezoekers, hoe ze op je site terechtkomen, welke pagina’s ze bezoeken en hoelang ze in totaal op je website verblijven.

Twee andere belangrijke indicatoren waar we naar kijken, zijn het bounce- en conversiepercentage. Hoeveel bezoekers verlaten je website zonder iets te doen en welk percentage onderneemt wel actie?

Met die informatie krijgen we een diepgaand inzicht in je websiteverkeer. Zo kunnen we de gebruikerservaring, conversie en SEO-prestaties van je website optimaliseren. Op die manier persen we het maximale uit je website.

Wil jij ook een website die maand in, maand uit zorgt voor meer bezoekers, leads en klanten? Onze vingers jeuken om voor jou aan de slag te gaan.

    Ik wil meer weten over: