Zoektermenonderzoek

Zoekwoordenonderzoek, of beter: zoektermenonderzoek, vormt de basis voor het optimaliseren van je vindbaarheid in zoekmachines. Wil je dat jouw nieuwe website hoog scoort in Google? Dan is zoektermenonderzoek de eerste stap naar vindbaarheid op relevante en passende zoektermen.

Zoektermen zijn combinaties van zoekwoorden die mensen intikken in zoekmachines zoals Google. Door deze, vaak specifieke, zoektermen slim te integreren in je website kun jij je online vindbaarheid verbeteren. Dan moet je natuurlijk wel weten welke zoektermen voor jou relevant zijn. En hoe je ze toepast op je website.

Zoektermenonderzoek laten uitvoeren

Je kunt zelf wat zoektermen verzinnen en deze met een van de vele online tools uitbreiden. Maar met zo’n lijstje kom je maar zó ver. Wil je serieus werk maken van je online vindbaarheid, dan laat je zoektermenonderzoek over aan een SEO-expert met ervaring op dit vlak.

Conversiegericht zoektermenonderzoek

Ons kwalitatief zoektermenonderzoek richt zich met name op twee elementen: relevantie en conversie. Dat op basis van heldere doelstellingen voor de korte en de lange termijn. En met je doelgroep en customer journey in ons achterhoofd. 

En het eindigt niet bij een eindrapport. Sterker nog: hier begint zoekmachineoptimalisatie in feite pas. Want naast SEO-specialisten hebben we ook SEO-copywriters in huis die wel raad weten met je zoektermen. 

Wat kost zoektermenonderzoek?

We bieden zoektermenonderzoek niet aan als aparte dienst. Het is de eerste stap in het bouwen van je website en het creëren van content. Zoektermenonderzoek is dan ook standaard inbegrepen bij het laten bouwen van een website en bij het zakelijk bloggen. 

Nog vragen?

Laat je gegevens achter; we bellen je binnen 2 uur terug.

  Ik wil meer weten over:

  Waarom klanten kiezen voor NEXD?

  • Snel online
  • 26 jaar ervaring
  • Website voor elk budget
  • 1500+ websites gebouwd
  • Alles van A tot Z geregeld