Niet over: ons

Op deze pagina staat bij veel bedrijven vooral wat ze doen en hoe goed ze zijn. Maar wanneer wij “Over Ons” zeggen, bedoelen we niet alleen het team achter deze schermen.

We hebben het over jou en ons. Samen. Een partnerschap waarin wij jouw digitale dromen waarmaken, je online omzet verhogen en jij je organisatie naar nieuwe online hoogtes tilt. Ons verhaal gaat niet over hoe geweldig we zijn in het bouwen van websites. Het gaat over hoe geweldig jouw bedrijf kan zijn met de juiste website, vindbaarheid en online aandacht.

Wat betekent onze samenwerking voor jou?

  1. Nieuwe Klanten: We creëren niet alleen een website; we bouwen een online hub die nieuwe klanten aantrekt, hen boeit en ze omzet in loyale klanten.
  2. Meer Leads: Onze websites zijn geoptimaliseerd om bezoekers te vangen en te converteren. Van doordachte call-to-action knoppen tot aantrekkelijke landingspagina’s, we zorgen dat jouw site een lead-genererend machine wordt.
  3. Verhoogde Omzet: Een goed ontworpen website betekent niet alleen meer verkeer, maar ook een hogere conversieratio. We zorgen ervoor dat elke pagina, elk designelement en elke tekst gericht is op het behalen van jouw verkoopdoelen.
  4. Partnerschap: We geloven in een samenwerking op lange termijn. Als je groeit, groeien wij met je mee. We staan altijd klaar om je te ondersteunen, te adviseren en je te voorzien van de nieuwste digitale oplossingen.
  5. Jouw verhaal, voorop: Wij begrijpen dat jouw merk uniek is. Daarom personaliseren we elke website zodat deze jouw verhaal vertelt, jouw waarden uitdraagt en je doelgroep aanspreekt.

Dus, wanneer we het hebben over “Ons”, bedoelen we de magie die ontstaat wanneer jouw visie en onze expertise samenkomen. Samen maken we van jouw website niet alleen een digitale ruimte, maar een plezierige ervaring voor je klanten. Laten we samenwerken en een nieuw hoofdstuk schrijven in jouw succesverhaal. Welkom bij NEXD Media B.V. Welkom bij “Ons”.

Gaan wij dan niet vertellen hoe goed wij van NEXD Media zijn?

Nee. Dat laten we liever aan onze klanten over. Dat is veel geloofwaardiger. Toch?

“Wij hebben een hele goede ervaring met Nexd Media. Wij kwamen met elkaar in contact en begrepen wat wij nodig hadden. Een nieuwe website die strak, intuïtief en perfect aangepast is aan onze behoeften. Ik heb Nexd Media aanbevolen bij bevriende nieuwe ondernemers en kan zonder aarzeling aan anderen aanbevelen!”

— Kamil Koç
allroundsecurityservice

Dit marketingbureau heeft een geweldige klus geklaard met het ontwerpen en implementeren van onze nieuwe bedrijfswebsite. Ze waren uiterst professioneel. Hun team nam de tijd om ons bedrijf te begrijpen. De website ziet er fantastisch uit, is gebruiksvriendelijk en ondersteunt onze bedrijfsgroei. Bedankt voor het buitengewone werk!”

— Allround Security Service
bennobroen

“Nexd Media maakte voor mij een functionele website, snel en zonder poespas. Mijn wensen lijst was anders, maar door te sparren kwam de kern er uit en ze hadden gelijk. Ik hoefde geen kermis site, maar een functionele site die goed gevonden wordt. Nou heren, jullie hebben het gefixt bedankt”

— Benno Broen

“Onze verkopen via de website zijn gestegen met ruim 70% door onze online strategie grondig te laten optimaliseren. Wij hebben nu meer huuropbrengsten met minder moeite. Geweldig!” Wij hebben hierdoor geleerd dat een website er niet is om mooi te zijn, maar echt een verlengstuk is van je verkoop.

— Karima Amekloul