Website hoger in Google

Een hogere ranking in Google. Welk bedrijf wil dat nu niet? Met zoekmachineoptimalisatie, of search engine optimization (SEO), helpen we jouw website aan hogere posities in zoekmachines zoals Google.

Een hoge ranking in de organische zoekresultaten van Google is het ultieme doel van zoekmachineoptimalisatie. Met onze SEO-aanpak klim je gestaag in de ranking van Google, waardoor je maand na maand meer websitebezoekers, leads en klanten krijgt. Kortom: meer omzet binnenharkt!

Onze SEO-aanpak

Samen met jou brengen we je ambities in kaart en formuleren we concrete doelen op SEO-gebied. 

Vervolgens analyseren we je website. Wat valt er technisch te verbeteren? Hoe zit het met backlinks? En wat kan er beter op het gebied van content, zoals je teksten? Daarnaast voeren we een zogenaamde nulmeting uit, om te bepalen waar je nu staat op het gebied van SEO. Een gedegen doelgroepanalyse maakt dit traject compleet.

Met de verbeterpunten die uit het onderzoek naar voren komen, gaan we voor je aan de slag. We formuleren een heldere SEO-strategie, met duidelijke doelen voor de korte en de lange termijn. 

In de fase van implementatie en realisatie helpen we je met concrete acties bij het behalen van je SEO-doelen. We verbeteren technische aspecten, optimaliseren je content én je backlinks. Vervolgens monitoren we prestaties van je website en kijken we wat er nóg beter kan. Want SEO is een continu proces zonder finishlijn.

Meer verkeer naar je website? Logisch, maar wij kijken verder. De mensen die je website bezoeken moeten natuurlijk wel interessant zijn voor je business. We streven dan ook naar relevante bezoekers voor je website, die de gewenste actie ondernemen (conversieoptimalisatie). Die conversiegerichte aanpak zorgt uiteindelijk voor meer omzet uit je website. Want daar is het uiteindelijk om te doen.

SEO uitbesteden

Zoekmachineoptimalisatie vergt tijd, moeite en vraagt om de nodige expertise. Als je zelf die kennis en resources niet in huis hebt, is het uitbesteden van je SEO een slimme zet. Ook wanneer je marketingafdeling onderbezet is en je capaciteit mist, ondersteunen wij je graag.

Bij ons kun je rekenen op een toegewijd team van SEO- en conversiespecialisten, dat onvermoeid werkt aan het bereiken van jouw SEO-doelen. Door het plukken van laaghangend fruit en te zaaien voor de toekomst, zorgen we voor een goede oogst in alle seizoenen.

Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat je gegevens achter. Wij bellen je binnen 2 uur terug.

    Ik wil meer weten over: